Over ons

De missie van Direct VvE Beheer. Kom meer over ons te weten.

VvE-Beheer-Offerte

Onze kenmerken


Kwaliteit

Bij Direct VvE Beheer B.V. speelt kwaliteit een belangrijke rol zodat onze klanten altijd de beste service krijgen en er van uit kunnen gaan dat de benodigde kennis aanwezig is.

Transparant

Door de transparante manier van werken hebben de leden van de VvE altijd inzage in de VvE. Met het online VvE Portaal hebben de leden 24 uur per dag toegang tot de VvE.

Tijd, zorgen & kosten besparen

Door duidelijke communicatie, een efficiënte werkwijze en zaken op orde te hebben gaan wij u tijd, zorgen en kosten besparen.

Ons doel

Bij Direct VvE Beheer B.V. werken wij doelgericht om u als VvE lid of als bestuurder te ontzorgen. Onze missie is om uw VvE zo goed mogelijk te adviseren en werkzaamheden uit handen te nemen waardoor u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw VvE en gebouw. Door onze directe en professionele aanpak kunnen wij voor u op korte en lange termijn kosten besparen en zorgen dat uw VvE en gebouw in goede staat blijven. Dit doen wij door uw wensen te erkennen en hier samen met u doelgericht naar toe te werken. Kwaliteit speelt bij Direct VvE Beheer B.V. een grote rol. Ons doel is ervoor te zorgen dat de zaken binnen uw VvE goed geregeld zijn zodat u zeker weet dat het comfort en de functionaliteit van uw gebouw gewaarborgd blijven.

Direct VvE Beheer Grafiek
VvE Beheer certificering

VvE Ok certificering

Een VvE Oke persoons certificering is een erkenning van iemands bekwaamheid in het beheer van Verenigingen van Eigenaren. Dit betekent dat de persoon in kwestie een uitgebreide kennis heeft van alle aspecten van het VvE beheer, waaronder financieel beheer, technisch beheer en juridische zaken.

Door de opleiding professioneel VvE Beheer succesvol af te ronden, heeft deze persoon de kennis en vaardigheden verworven om een professionele en effectieve beheerder te zijn.

Met deze opleiding en certificering op zak, kan de persoon in kwestie VvE’s op een professionele en competente manier beheren. Dit is niet alleen voordelig voor de VvE zelf, maar ook voor de eigenaren van de individuele appartementen in het gebouw. Van de medewerkers van Direct VvE Beheer wordt verwacht dat zij deze opleiding succesvol hebben afgerond.

VvE Professionals

Wij van Direct VvE Beheer zijn trots om te melden dat wij lid zijn van de branchevereniging VvE professionals. Als lid van de branchevereniging VvE Professionals houden wij ons aan de kwaliteitseisen die gesteld worden aan de leden van de branchevereniging. Zo werken wij transparant en zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche. Dit geeft u de zekerheid dat wij volgens de kwaliteitseisen werken en alle kennis in huis hebben die uw VvE nodig heeft.