VvE Beheer Rotterdam

Wij bieden onze VvE pakketen ook aan in Rotterdam.

  • Transparante dienstverlening
  • Gediplomeerd VvE-beheerder
  • 24/7 toegang tot uw VvE

Als u lid bent van een VvE in regio Rotterdam, maar u weinig zin, tijd en kennis heeft om te zorgen voor een gezonde VvE, dan is zijn de VvE pakketen in regio Rotterdam de ideale oplossing. Direct VvE Beheer wilt – met zijn VvE totaalpakket voor regio Rotterdam – de werkzaamheden en alle andere zaken waarvoor u verantwoordelijk bent als VvE-lid, uit handen nemen. Ontdek hieronder hoe wij u verder helpen met de VvE pakketen.

Heeft u vragen over onze diensten?
Direct VvE Beheer - Rotterdam

Onze VvE pakketen voor VvE-leden van appartementencomplexen in regio Rotterdam

Dat het van belang is dat u lid bent van een actieve VvE weet u ongetwijfeld, maar we begrijpen dat het niet vanzelfsprekend is om een VvE op de juiste manier draaiende te houden. En daarom zijn wij er. Direct VvE Beheer heeft een uitgebreid aanbod aan diensten waarop u een beroep kunt doen. Als u liever alles overlaat aan een professional, dan maakt u gebruik van onze VvE pakketen voor uw VvE in regio Rotterdam: van de administratie tot de technische aspecten, van het bestuurlijke gedeelte tot het financiële aspect: we nemen het allemaal voor onze rekening wanneer u een beroep doet op een van onze pakketen. U merkt zelf wel al op dat gebruikmaken van een compleet VvE pakket voor uw VvE in regio Rotterdam heel wat voordelen met zich meebrengt, zoals de tijd die u ermee bespaart.

Neem contact met ons op voor extra informatie over onze pakketen

Stuur een e-mail naar info@directvvebeheer.nl, bel naar 085-0026042 in indien u vragen heeft over onze VvE pakketen voor uw VvE in regio Rotterdam. Ook als u meer wilt weten over de losse diensten, zoals de dienst onderhoud, neemt u contact met ons op via bovenstaande contactgegevens. We kijken er alvast naar uit om uw VvE gezond te houden aan de hand van onze pakketen. Download zeker ook de gratis VvE-checklist als u een eerste inzicht wenst in de gezondheid van uw VvE.

Direct VvE Beheer - Maassluis

Onze partners

Twinq-logo vereniging van eigenaren Software
Rivez Verzekeringen vereniging van eigenaren
Appartement en eigenaar VvE Beheer
AFM vergunning Financieel VvE Beheer
Branch vereniging VvE Professionals