VvE Beheer BV Rotterdam

✓ Transparante dienstverlening
✓ Gediplomeerd VvE-beheerder
✓ 24/7 toegang tot uw VvE

Het VvE-management van uw VvE in regio Rotterdam kan u laten uitvoeren door een expert. Direct VvE Beheer is er voor iedereen die een appartementsrecht kocht en daardoor automatisch lid is geworden van een VvE. Ons doel is tweeledig: enerzijds willen we ervoor zorgen dat uw VvE op de juiste manier functioneert. Anderzijds is het onze taak om u op korte en lange termijn kosten te besparen.

Heeft u vragen over onze diensten?


Vul het contact formulier in!

Laat u bijstaan door een expert voor het VvE-management in regio Rotterdam

Als u weinig kennis heeft over de zaken die geregeld moeten worden in een VvE, dan is het slim om u te laten bijstaan door een expert voor het VvE-management van uw VvE in regio Rotterdam. Direct VvE Beheer heeft een uitgebreid dienstenpakket waar u een beroep op kunt doen. Als u uw VvE volledig uit handig wilt geven, dan maakt u het best gebruik van het VvE-totaalpakket.

Direct VvE Beheer VvE-Oke Cerficaat Certificering

Ontdek meer over onze diensten

Wilt u zich laten bijstaan voor het VvE-management van uw VvE in regio Rotterdam? Of heeft u vragen over de diensten die wij verlenen? Dan kunt u contact altijd contact opnemen met ons via het e-mailadres info@directvvebeheer.nl, via het nummer 085-0026042 of via het contactformulier. Wilt u meteen weten of uw VvE in orde is? Doorloop dan de gratis VvE-checklist.