VvE beheer Rotterdam

Wij bieden onze VvE management diensten ook aan in Rotterdam.

  • Transparante dienstverlening
  • Gediplomeerd VvE-beheerder
  • 24/7 toegang tot uw VvE

Het VvE management van uw VvE in regio Rotterdam kan u laten uitvoeren door een expert. Direct VvE Beheer is er voor iedereen die een appartementsrecht bezit en daardoor automatisch lid is geworden van een VvE. Ons doel is tweeledig: enerzijds willen we ervoor zorgen dat uw VvE op de juiste manier functioneert. Anderzijds is het onze taak om u op korte en lange termijn kosten te besparen. Direct VvE Beheer, staat voor kwaliteit, persoonlijk contact en oplossingsgericht werken zodat u als bestuurslid of als lid van de VvE er vanuit kunt gaan dat zaken op orde zijn.

Heeft u vragen over onze diensten?
Direct VvE Beheer - Rotterdam

Laat u bijstaan door een expert voor het VvE beheer in regio Rotterdam

Als u weinig kennis heeft over de zaken die geregeld moeten worden in een VvE, dan is het slim om u te laten bijstaan door een expert voor het VvE management van uw VvE in regio Rotterdam. Direct VvE Beheer heeft een uitgebreid dienstenpakket waar u een beroep op kunt doen. Als u uw VvE volledig uit handig wilt geven, dan maakt u het best gebruik van onze VvE beheer diensten.

Ontdek meer over onze diensten

Wilt u zich laten bijstaan voor het VvE management van uw VvE in regio Rotterdam? Of heeft u vragen over de diensten die wij verlenen? Dan kunt u contact altijd contact opnemen met ons via het e-mailadres info@directvvebeheer.nl, via het nummer 085-0026042 of via het contactformulier. Wilt u meteen weten of uw VvE in orde is? Doorloop dan de gratis VvE-checklist zodat u een eerste inzicht krijgt in de gezondheid van uw VvE. Dit is een goede eerste stap om de zaken binnen uw VvE op orde te krijgen.

Direct VvE Beheer - Maassluis

Onze partners

Twinq-logo vereniging van eigenaren Software
Rivez Verzekeringen vereniging van eigenaren
Appartement en eigenaar VvE Beheer
AFM vergunning Financieel VvE Beheer
Branch vereniging VvE Professionals