VvE Diensten Rotterdam

Wij bieden onze VvE Beheer diensten ook aan in Rotterdam.

  • Transparante dienstverlening
  • Gediplomeerd VvE-beheerder
  • 24/7 toegang tot uw VvE

We hebben een uitgebreid aanbod aan VvE Beheer diensten die u online kunt raadplegen en waarop u een beroep kunt doen in regio Rotterdam en Schiedam. Direct VvE Beheer heeft als doel om een grote last van uw schouders te halen door ervoor te zorgen dat u een gezonde en goed onderhouden VvE heeft. Met de diensten die we aanbieden, willen we dus vermijden dat er een slapende VvE ontstaat voor het appartementencomplex waarvan u een appartementsrecht bezit.

Heeft u vragen over onze diensten?
Direct VvE Beheer - Rotterdam

Ontdek meer over onze VvE beheer diensten en schakel ons in in regio Rotterdam

Om te voorkomen dat u deel uitmaakt van een slapende VvE, kunt u ons inschakelen als professioneel VvE beheerder. Direct VvE Beheer bied u een volledig dienstenpakket waarvan u gebruik kunt maken. Zo staan we u bij in de administratie van de VvE. Dat houdt bijvoorbeeld in dat we een ledenregister aanleggen en bijhouden. Daarnaast helpen we u op financieel vlak. Dat wil zeggen dat we zorgen voor een betrouwbaar financieel beleid. Verder ondersteunen we u ook op technisch vlak. Het gebouw in een goede conditie houden en het woongenot waarborgen is daarbij de hoofdtaak. Meer details over de voorgaande VvE diensten en een uitgebreide uitleg over alle andere diensten waarvoor u een beroep kunt doen op ons in regio Rotterdam en Schiedam, kunt u ook online raadplegen.

Neem contact op met ons voor meer informatie over het dienstenpakket

Heeft u vragen over de VvE diensten waarover u hier online las of wilt u gebruikmaken van de deze diensten die we u aanbieden in regio Rotterdam en Schiedam? Neem dan gerust contact op met ons. Dat doet u door te e-mailen naar info@directvvebeheer.nl, te bellen naar 085-0026042 of door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. We geven u graag extra uitleg bij onze diensten die beschikbaar zijn voor iedereen in regio Rotterdam en Schiedam en waar u online al iets over kunt lezen. Interessant om te weten is dat u ook alles uit handen kunt geven door te kiezen voor een compleet VvE-pakket. Bekijk de gezondheid van uw VvE met onze gratis checklist.

Direct VvE Beheer FAQ

Onze partners

Twinq-logo vereniging van eigenaren Software
Rivez Verzekeringen vereniging van eigenaren
Appartement en eigenaar VvE Beheer
AFM vergunning Financieel VvE Beheer
Branch vereniging VvE Professionals