VvE Beheer BV Rotterdam

✓ Transparante dienstverlening
✓ Gediplomeerd VvE-beheerder
✓ 24/7 toegang tot uw VvE

We hebben een uitgebreid aanbod aan VvE-diensten die u online kunt raadplegen en waarop u een beroep kunt doen in regio Rotterdam en Schiedam. Direct VvE Beheer heeft als doel om een grote last van uw schouders te halen door ervoor te zorgen dat u een gezonde en goed onderhouden VvE heeft. Met de diensten die we aanbieden, willen we dus vermijden dat er een slapende VvE ontstaat voor het appartementencomplex waarvan u een appartementsrecht heeft.


Heeft u vragen over onze diensten?


Vul het contact formulier in!

Ontdek meer over onze VvE-diensten online en schakel ons in in regio Rotterdam

Om te voorkomen dat u deel uitmaakt van een slapende VvE, kunt u ons inschakelen als professioneel VvE-beheerder. Direct VvE Beheer heeft heel wat diensten in zijn aanbod waarvan u gebruik kunt maken in regio Rotterdam en Schiedam. Zo staan we u bij in de administratie van de VvE. Dat houdt bijvoorbeeld in dat we een ledenregister aanleggen en bijhouden. Daarnaast helpen we u op financieel vlak. Dat wil zeggen dat we zorgen voor een betrouwbaar financieel beleid. Verder ondersteunen we u ook op technisch vlak. Het gebouw in een goede conditie houden en het woongenot waarborgen is daarbij de hoofdtaak. Meer details over de voorgaande VvE-diensten en een uitgebreide uitleg over alle andere diensten waarvoor u een beroep kunt doen op ons in regio Rotterdam en Schiedam, kunt u ook online raadplegen.

Direct VvE Beheer VvE-Oke Cerficaat Certificering

Neem contact op met ons voor meer informatie over het dienstenpakket

Heeft u vragen over de VvE-diensten waarover u hier online las of wilt u gebruikmaken van de VvE-diensten die we u aanbieden in regio Rotterdam en Schiedam? Neem dan gerust contact op met ons. Dat doet u door te e-mailen naar info@directvvebeheer.nl, te bellen naar 085-0026042 of door het contactformulier op de contactpagina in te vullen. We geven u graag extra uitleg bij de VvE-diensten die beschikbaar zijn voor iedereen in regio Rotterdam en Schiedam en waar u online al iets over kunt lezen. Interessant om te weten is dat u ook alles uit handen kunt geven door te kiezen voor een compleet VvE-pakket.