VvE Beheer Vlaardingen

Wij bieden onze vve beheer diensten ook aan in Vlaardingen.

  • Transparante dienstverlening
  • Gediplomeerd VvE-beheerder
  • 24/7 toegang tot uw VvE

Uw VvE Beheer uitbesteden aan een professional in regio Vlaardingen? Het is mogelijk door een beroep te doen op Direct VvE Beheer. We luisteren naar de wensen en behoeften van uw VvE en bieden u een professionele dienstverlening aan. Wat ons doel is? Om u te ontzorgen en uw woongenot te waarborgen. Direct VvE Beheer, staat voor kwaliteit, persoonlijk contact en oplossingsgericht werken zodat u als bestuurslid of als lid van de VvE er vanuit kunt gaan dat zaken op orde zijn.

Heeft u vragen over onze diensten?
Direct VvE Beheer Grafiek Vlaardingen

Uw VvE beheer uitbesteden aan een professional in regio Vlaardingen

Als u kiest voor het totaalpakket van Direct VvE Beheer. Dan kiest u ervoor om uw VvE in regio Vlaardingen compleet te laten beheren door een professional. We staan dan in voor zowel het administratieve gedeelte als het technische gedeelte. Maar ook het financiële, bestuurlijke aspect, het meerjarenonderhoudsplan en het verzorgen van verzekeringen en afhandelen van schaden nemen we voor onze rekening. Op die manier bent u verzekerd dat alles binnen uw VvE in orde is. Als u al een eerste zicht wilt krijgen op de huidige toestand van uw VvE, kunt u de gratis VvE-checklist downloaden.

Kom meer te weten over ons totaalpakket

Indien u meer wilt weten over het totaalpakket van Direct VvE Beheer of u vragen heeft over het compleet uit handen geven van uw VvE beheer in regio Vlaardingen, neem dan zeker contact op met ons. U bereikt ons via het e-mailadres info@directvvebeheer.nl, het nummer 085-0026042 of het contactformulier. Ook voor afzonderlijke diensten, zoals het technische aspect, helpen we u verder. Bekijk de gezondheid van uw VvE met onze gratis checklist.

Direct VvE Beheer - Vlaardingen

Onze partners

Twinq-logo vereniging van eigenaren Software
Rivez Verzekeringen vereniging van eigenaren
Appartement en eigenaar VvE Beheer
AFM vergunning Financieel VvE Beheer
Branch vereniging VvE Professionals