Over ons

Meer weten over ons

Ons doel

Bij Direct VvE Beheer B.V. werken wij doelgericht om u als VvE lid of als bestuurder te ontzorgen. Onze missie is om uw VvE zo goed mogelijk te adviseren en werkzaamheden uit handen te nemen waardoor u zo min mogelijk omkijken heeft naar uw VvE en gebouw. Door onze directe en professionele aanpak kunnen wij voor u op korte en lange termijn kosten besparen en zorgen dat uw VvE en gebouw in goede staat blijven. Dit doen wij door uw wensen te erkennen en hier samen met u doelgericht naar toe te werken. Kwaliteit speelt bij Direct VvE Beheer B.V. een grote rol.

Ons doel is ervoor te zorgen dat de zaken binnen uw VvE goed geregeld zijn zodat u zeker weet dat het comfort en de functionaliteit van uw gebouw gewaarborgd blijven.

VvE
VvE

Dhr. Noort

Nadat Dhr. Noort een bouwkundige opleiding elektrotechniek en meerdere jaren praktische ervaring in zowel woning- als utiliteitsbouw had opgedaan is hij verder gegaan met boekhoudkundige & administratieve opleidingen. Daarna is hij zich verder gaan specialiseren in VvE Beheer met de opleiding professioneel VvE Beheer aan de Vastgoed Business School.

Dhr. Noort is gediplomeerd VvE Beheerder en opgenomen in het geaccrediteerde VvE beheerders register.